Informatie

Het Ede-Stad Schoolvoetbaltoernooi wordt ook dit jaar weer gehouden. Er is ruimte voor 64 jongensteams en 56 meisjesteams.

Inschrijven

Aanmelding van teams gaat alleen via email voor 22 februari 2014. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com. Graag bij het onderwerp schoolvoetbal 2013 vermelden. Wilt U duidelijk aangeven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag 2 contactadressen (email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen.

De ploegen bestaan uit 7-tallen ( 6 spelers en 1 keeper). Tijdens de wedstrijden mag gewisseld worden.

De kosten zijn 12,50 euro per team en moeten uiterlijk 9 maart 2014 op rekening nummer 51.30.50.442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2014 zijn overgemaakt

Spelers aanmelden

Vergeet, als school, niet om op de speeldag per team een formulier met spelersnamen in te leveren ( dit i.v.m. de verzekering van de KNVB). U kunt het formulier hier bekijken en printen.

Hoe werkt het toernooi?

De ploegen bestaan uit 7-tallen ( 6 spelers en 1 keeper). Tijdens de wedstrijden mag gewisseld worden. In de voorronden duren de wedstrijden 10 minuten. Gemengde teams worden altijd ingedeeld bij de jongens poules. Omdat we onder auspiciën van de KNVB spelen gelden er leeftijdregels en aangepaste spelregels (zie het reglement van de KNVB onder het kopje Spelregels).

De winnaars en eventueel enkele ploegen die 2e worden gaan door naar de finale avond. Tijdens de finale avond spelen de beste 8 jongens en meisjesploegen om de Edestad bokaal. De nummers 1 en 2 van ons toernooi mogen meedoen aan de regiofinale. De winnaars van de regiofinale gaan door naar de district finale. De winnaars van de district finale mogen naar de landelijke Jeugdvoetbaldag. Bij de meisjes gaan de 7-tallen naar de finales. De jongens spelen in de regiofinales met 11-tallen.

Spelregels

Klik hier om de spelregels van het toernooi te lezen (pdf). Bekijk hier het officiele regelement van de KNVB.

Wanneer?

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 19 maart, woensdag 26 maart, woensdag 2 april en de finale op vrijdagavond 11 april 2013. Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is er op woensdag 9 april een vervangende speelmiddag gepland. Voor de finale is de reservedatum woensdagavond 16 april 2013.

Waar?

Het toernooi vindt plaats in Sportpark 'Hoekelumse Eng', op
de velden van VV Ede/Victoria en Fortissimo.
Het adres en een kaart van het gebied kunt u onder Adres & Kaart vinden.