Informatie

Het Ede-Stad Schoolvoetbaltoernooi wordt ook dit jaar
weer gehouden. Er is ruimte voor 64 jongensteams,
en 56 meisjesteams. Dit jaar doen er een een record van 103 teams mee aan het toernooi! Alle teams veel succes!

Spelers aanmelden

Vergeet, als school, niet om op de speeldag per team een formulier met spelersnamen in te leveren ( dit i.v.m. de verzekering van de KNVB). U kunt het formulier hier bekijken en printen.

Hoe werkt het toernooi?

De ploegen bestaan uit 7-tallen ( 6 spelers en 1 keeper). Tijdens de wedstrijden mag gewisseld worden. In de voorronden duren de wedstrijden 10 minuten. De winnaars en eventueel enkele ploegen die 2e worden gaan door naar de finale avond. Tijdens de finale avond spelen de beste 8 jongens en meisjesploegen om de Edestad bokaal.

De nummers 1 en 2 van ons toernooi mogen op 11 mei meedoen aan de regiofinale in Rheden. De winnaars van de regiofinale gaan door naar de district finale op 18 mei in Groesbeek. De winnaars in Groesbeek mogen op 4 juni naar de landelijke Jeugdvoetbaldag in Wijchen. Bij de meisjes gaan de 7-tallen naar de finales. De jongens spelen in de regiofinales met 11-tallen.

Spelregels

Klik hier om de spelregels te lezen, of download de spelregels (pdf-bestand). Bekijk hier het officiele regelement van de KNVB.

Wanneer?

Het toernooi vindt plaats op de volgende dagen:
Wo 23 maart 2011
Wo 30 maart 2010
Wo 6 april 2010
Finale Vr avond 15 april 2010

Reservedata:
Wo 13 april 2010 (reserve speelmiddag)
Woensdagavond 20 april 2010 (reserve finale avond)

Bekijk de poule-indeling en het wedstrijdschema om te zien
op welke dag jouw team is ingedeeld!

Waar?

Het toernooi vindt plaats in Sportpark 'Hoekelumse Eng', op
de velden van VV Ede/Victoria en Fortissimo.
Het adres en een kaart van het gebied kunt u onder Adres & Kaart vinden.

Inschrijven (gesloten!)

Aanmelding van teams gaat alleen via e-mail. Het e-mailadres is: info@edestadschoolvoetbaltoernooi.nl Graag bij het onderwerp: schoolvoetbal 2010 vermelden. Geef duidelijk aan welke school en hoeveel teams er mee doen. Graag 2 contactadressen (e-mail) met telefoonnummer toevoegen.

Aanmelding staat open voor jongens- en meisjesteams uit groep 7 en 8. Inschrijven kan tot uiterlijk 26 februari 2011! Schrijf je snel in, want vol is vol! Ook dit jaar kunnen er maximaal 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen. De ploegen bestaan uit 7-tallen ( 6 spelers en 1 keeper). Tijdens de wedstrijden mag gewisseld worden.

De kosten zijn 10 euro per team en moeten uiterlijk 7 maart 2011 op rekening nummer 51.30.50.442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2011 zijn overgemaakt.