Informatie 2024

Ook dit jaar organiseert de voetbalvereniging Ede/Victoria weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 27 maart, woensdag 3 april, woensdag 10 april en de finale op vrijdag 19 april 2023 op ons sportpark Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8. Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is er op woensdag 17 april een vervangende speelmiddag gepland.

Downloads

Inschrijven

Alleen aanmelding via email voor 12 februari 2024. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag als onderwerp 'schoolvoetbal 2024' vermelden. Wilt u duidelijk aangeven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag 2 contactadressen(email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen. De kosten zijn 12,50 euro per team en moeten uiterlijk op 1 maart 2024 op rekening nummer NL86ABNA0513050442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2024 zijn overgemaakt.

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houden we ons het recht voor om het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scholen. In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

Hoe werkt het toernooi?

Spelregels

Bekijk hier het officiële regelement van de KNVB.

In deze video worden de belangrijkste toernooi regels kort & helder uitgelegd.
Bedankt aan de creatieve leerlingen van Het Streek Ede voor het opnemen en monteren van deze video!


Wanneer?

De wedstrijden in 2024 worden gespeeld op:
woensdag 27 maart
woensdag 3 april
woensdag 10 april
de finale op vrijdag 19 april 2024

Reservemiddag wo 17 april

Bekijk de poule-indeling en het wedstrijdschema om te zien
op welke dag jouw team is ingedeeld! Wil je graag alle informatie overzichtelijk bij elkaar bekijken, download dan het programmaboekje.

Waar?

Het toernooi vindt plaats op Sportpark 'Hoekelumse Eng', op
de velden van VV Ede/Victoria en Fortissimo.
Het adres en een kaart van het gebied kunt u onder Adres & Kaart vinden.

 







.